Vikailmoitus- ja päivystys

Valvomme sähkö- ja kaukolämpöverkkojemme toimintaa ympäri vuorokauden. Suurimmasta osasta vioista saamme valvontajärjestelmiemme kautta tiedon.

Ennen vikailmoituksen tekemistä, luethan ensimmäisenä huolto- ja häiriötiedotteet. Kerromme niissä myös arvion korjausajasta aina, kun mahdollista. Ilmoitukset saat myös tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun tilaat maksuttoman häiriöviestipalvelun Energiatilillä.

Huom. Katuvalojen kunnossapito on siirtynyt Oulun Energialta Dynniq Finland Oy:lle 1.7.2018. Tee ilmoitus katuvalovioista Oulun kaupungin palautepalveluun.

Tilaa maksuton häiriöviestipalvelu

Tilaa maksuton häiriöviestipalvelu kirjautumalla Energiatilille ja saat ilmoituksen alueellasi olevasta sähkö- tai kaukolämpökatkosta ja arvion korjausajasta tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse. Kun jakelu toimii taas normaalisti, lähetämme sinulle uuden viestin.

Palvelu on käytössä Oulun Energian kaukolämmön ja Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n sähkön jakeluverkkojen alueilla.

Tee vikailmoitus

Jos et löydä etsimääsi tietoa häiriökartalta tai huolto- ja häiriötiedotteistamme, voit tehdä vikailmoituksen. Kiirellisissä vika-asioissa soita aina vikapäivystykseemme. Kiireettömämmissä asioissa voit jättää sähköisen ilmoituksen. Tutustu myös toimintaohjeisiimme häiriötilanteissa.

Soita vikapäivystykseen

Ilmoita aina puhelimitse kiireellisistä vioista ja vioista, jotka voivat aiheuttaa vaaran hengelle tai terveydelle. Jos esimerkiksi puu on kaatunut sähkölinjalle, soita sähkön vikapäivystykseen viipymättä.

Liikennevalojen viat korjataan Oulun, muun Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella arkisin klo 7-21 ja viikonloppuisin klo 8-21. Vaasassa liikennevalojen viat korjataan arkisin klo 7-16. Liikennevalopäivystykseen voi ilmoittaa laitetekniset viat.

Oulun, muun Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun liikennevalopäivystys
0447033563