Lämpö

Lämpöpalvelumme takaavat sinulle edullista ja varmaa lähilämpöä niin kotiin kuin yritykseenkin. Tutustu lämmitysvaihtoehtoihimme ja valitse omasi.

Kaukolämpö on huoleton, ympäristöystävällinen ja edullinen lämmitysmuoto. Se tarjoaa tasaista lämpöä ja lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Kaukolämpömme on Avainlipputuote.

Lämpöpumppujärjestelmämme kattavat niin maalämpö-, ilma-vesilämpöpumput kuin poistoilman lämmöntalteenoton. Soveltuvia kohteita ovat öljyllä tai varaavalla yösähköllä lämmitettävät asunto-osakeyhtiöt, liike- ja toimistorakennukset, opetus- ja hoitoalan rakennukset, sekä teollisuus- ja varastorakennukset.

Kaukolämpö

Kaukolämpö

Kaukolämpö on kaupunkimme suosituin lämmitysmuoto. Toimitamme liittymiä Oulun kantakaupungin, Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon alueille.
Lämpöpumput taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille

Lämpöpumput

Lämpöpumput sopivat erityisen hyvin taloyhtiöillle ja suurille kiinteistöille, joihin kaukolämpöä ei ole saatavilla ja joissa öljy- tai varaava yösähkölämmitys halutaan korvata ympäristöystävällisellä vaihtoehdolla.