Lämpöä

Pohjoista voimaa Lämpöä tarjoaa nopean ja kattavan kokonaiskuvan lämmitysjärjestelmäsi nykykunnosta ja varmistaa sen energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa. Oikein käytetty ja säädetty laitteisto takaa tasaisen lämpötilan ja lämpimän käyttöveden. Samalla hyödyt pienemmistä energialaskuista.

Lämpöä-palvelujen avulla varmistat maltilliset ja ennustettavat lämmityskustannukset sekä pidemmän käyttöiän laitteistollesi. Valittavanasi on useita palveluvaihtoehtoja niin kotiin kuin yritykseenkin, olipa kyse sitten kuntokatselmuksista, laitteiston tarkastuksista, lämpöturvasta tai energiankäytön analysoinnista ja laskentapalveluista.

Lämpö siirtyy lämmönjakokeskuksen lämmönvaihtimessa eli lämmönsiirtimessä.

Lämmönjakokeskukset avaimet käteen -palveluna

Olitpa sitten hankkimassa lämmönjakokeskusta uudisrakennukseen, uusimassa vanhaa lämmönjakokeskusta tai vaihtamassa talosi lämmitysmuodon kaukolämpöön, ota yhteyttä meihin.
Kaukolämpölaitteiden kuntokatselmus parantaa lämmityksesi turvallisuutta ja luotettavuutta.

Kaukolämmön kuntokatselmus

Varmista kaukolämpölaitteidesi oikea toiminta. Suosittelemme kaukolämpölaitteiden kuntokatselmusta 15 vuotta vanhoille laitteistoille sekä kiinteistökaupan yhteydessä.
Lämpöturva

Lämpöturva takaa huolettoman lämmön

Tekemällä lämpöturvasopimuksen varmistamme puolestasi kaukolämpölaitteiston jatkuvan seurannan ja energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.
Asiantuntijamme kartoittavat tilanteesi ja auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivat lämpöpalvelut.

Pyydä tarjous lämpöpalveluista

Lähetä tarjouspyyntö lämpöpalveluista, niin otamme sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa.