Lämpöiset asiantuntijamme

Autamme sinua lämpöpalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulunenergia.fi

Asiantuntija Kimmo Alatulkkila

Kimmo Alatulkkila
lämpöpalvelujohtaja
puh. 040 640 3441

Kimmo Alatulkkila vastaa kaukolämpöverkon ja voimalaitosten kunnossapidosta sekä kaukolämmön jakelusta Oulun alueella. Katse on vahvasti tulevaisuuden energiaratkaisujen kehittämisessä, kuten kaukolämpöverkon mahdollistaman alustatalouden hyödyntämisessä. Tämä unohtamatta lämmönjakelun häiriöttömyyden turvaamista ja varautumista häiriötilanteisiin. Vapaa-aika kuluu perheen ja harrastusten parissa.

Tutustu Kimmon blogikirjoituksiin!

Asiantuntija Aleksi Kangas

Aleksi Kangas
verkostopäällikkö
puh. 044 294 3990

Aleksi Kangas toimii lämpöpalvelujen verkostopäällikkönä. Aleksin ja hänen tiiminsä vastuulla on kaukolämpöverkon rakentamis- ja saneeraustyöt, verkon toimivuuden varmistaminen ja jakeluhäiriöiden minimointi. Aleksilla on vankka kokemus energia-alan projektitoiminnasta ja ymmärrystä energiamurroksen mahdollisuuksista. Aleksi on aktiivinen penkkiurheilija ja lajeista lähinnä sydäntä on jalkapallo, jota hän on itsekin pelannut koko ikänsä.

Asiantuntija Risto Haapalainen

Risto Haapalainen
asiakaspalvelupäällikkö
puh. 044 703 3424

Risto toimii lämpöpalvelujen asiakaspalvelupäällikkönä. Riston ja hänen tiiminsä vastuualueelle kuuluvat muuan muassa energiankäytön seuranta, kaukolämmön asiakaspalvelu ja tekninen neuvonta sekä palveluprojektien myynti ja toteutus. Ristolla on energia-alalta yli 10 vuoden kokemus. Vapaa-aika kuluu monenlaisten liikunnallisten harrastusten parissa. Risto viihtyy niin kuntosalilla, hiihtoladulla kuin salibandya pelaamassa.

Asiantuntija Markku Sutinen

Markku Sutinen
tuotepäällikkö
puh. 044 703 3415

Markku Sutinen toimii lämpöpalveluiden tuotepäällikkönä. Hänen vastuualueensa on kaukolämmön tuotteet ja palvelut. Kokemusta kaukolämpöalalta Markulle on kertynyt noin 30 vuoden ajalta erilaisista tehtävistä aina asentajasta lähtien. Vapaa-aika kuluu perheen, liikunnan ja kulttuurin parissa. Markun motto on: elämä on rock’n’rollia – ja ehkä vähän oopperaakin.

Tutustu Markun blogikirjoituksiin!

Asiantuntija Arttu Juntunen

Arttu Juntunen
tuote- ja projektipäällikkö
puh. 045 672 7769

Arttu Juntunen toimii lämpöpalveluissa tuote- ja projektipäällikkönä. Hänen vastuualueelleen kuuluvat lämpöpumppujärjestelmät ja niihin liittyvät hankekehitys- ja asiantuntijatehtävät. Oulun Energialla Arttu on työskennellyt kolme vuotta monipuolisissa myynnin ja liiketoiminnan kehitystöiden parissa. Työlle vastapainoa löytyy lapsiperheen arjesta ja liikunnallisista harrastuksista.

Asiantuntija Heikki Niemi

Heikki Niemi
LVI-insinööri
puh. 044 703 3418

Heikki toimii LVI-insinöörinä Riston luotsaamassa tiimissä. Heikin vastuulla on kaukolämmön palveluprojektit, erityisesti asiakaslaitteet ja tekninen neuvonta. Työkokemusta hänelle on ehtinyt kertyä energia-alalta jo yli 10 vuotta. Heikin vapaa-aika kuluu lähinnä kuntoilun parissa, mutta myös muille harrastuksille, kuten kitaran soitolle, löytyy aina aikaa.

 

Sami Karjalainen
LVI-insinööri
puh. 040 621 1507

Sami Karjalainen toimii lämpöpalveluissa LVI-insinöörinä. Hänen vastuualueitaan ovat kaukolämpökatselmukset, tekninen neuvonta ja palveluprojektit. Kokemusta Samille on kertynyt myös voimantuotannosta, jonka parissa hän on Oulun Energialla aiemmin työskennellyt. Vapaa-aikansa Sami käyttää monipuolisesti liikkuen.

Pyydä tarjous lämpöpalveluista