Lataa Pohjoista voimaa -mobiilisovellus

Pohjoista voimaa -mobiilisovellus on väliaikaisesti pois käytöstä

Pohjoista voimaa -mobiilisovellus on väliaikaisesti pois käytöstä asiakastietojärjestelmän uudistuksen vuoksi. Tavoitteena on, että mobiilisovellus on jälleen käytössä tammikuun lopulla 2021. Mobiilisovelluksen käyttöönotosta ilmoitetaan erikseen Energiatilillä osoitteessa www.energiatili.fi ja Oulun Energian nettisivuilla.

Mobiilisovellus palvelee jatkossa Oulun Energian kaukolämpöasiakkaita ja Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n sähkönsiirtoasiakkaita. Sähkönmyyntisopimuksiin liittyvät palvelut löytyvät oman sähkönmyyjäsi online-palvelusta. Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti poistuu sovelluksesta.

Pahoittelemme jo etukäteen käyttökatkoa palvelussamme.

Pohjoista voimaa -mobiilisovelluksella saat käyttöösi kattavan valikoiman hyödyllisiä palveluja, jotka tekevät energia-asioiden hoitamisesta helppoa. Maksuton sovellus on saatavilla iOS- ja Android -käyttöjärjestelmien älypuhelimiin ja tabletteihin.

Pohjoista voimaa -mobiilisovelluksen avulla seuraat sähkönkulutustasi ja saat nopeasti yhteyden asiakaspalveluun. Sähkökatkon sattuessa voit tarkistaa häiriötilanteen valtakunnalliselta häiriökartalta.

Lataaminen on helppoa

  1. Hae maksuton sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta hakusanalla "Pohjoista voimaa" ja lataa se puhelimeesi.

    App Store -logo

    Google Play -logo
  2. Jos olet sähkösopimusasiakas, kirjaudu sisään Energiatilin tunnuksillasi ja saat käyttöösi kaikki sovelluksen ominaisuudet, kuten etuasiakaskorttisi.
  3. Sovellus on valmis käyttöön!

Oulun Sähkönmyynti Oy on siirtynyt osaksi Oomi Energiaa 1.4. alkaen! 

Oomi Energia hoitaa jatkossa Oulun Energian sähkönmyynnin. Oomista saat myös aurinkopaneeleita ja sähköauton latausratkaisuja kotiisi. 

Klikkaa itsellesi uusi halpa sähkösopimus, niin sinunkin pistorasiastasi alkaa pian virtaamaan Oomi Energiaa! 

Tutustu Oomin sähkösopimuksiin

Oletko jo asiakas? Älä huoli, muutos ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä, vaan sopimuksesi jatkuu ennallaan. Samat tutut myyjät ja asiakaspalvelijat palvelevat sinua jatkossakin.  

Napsauta siis vain kahvinkeitin aamulla päälle kuten ennenkin.