Sähkösopimukset Oomista

Oomi Energia on uusi, 1.4.2020 toimintansa aloittanut sähkönmyyntiyhtiö, joka hoitaa nykyään Oulun Energian ja kymmenen muun osakasyrityksen sähkönmyynnin, ja tarjoaa myös aurinkosähkön ja sähköisen liikenteen palveluita.

Oomi Energian ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

Laskuttaja on nyt Oomi Palvelut Oy

Ensimmäiset Oomi Energian sähkölaskut ovat lähteneet asiakkaille toukokuun alussa. Jos ihmettelit laskua, niin saamasi lasku on ihan oikea huolimatta uudesta nimestä. Laskujen maksutiedoissa maksun saaja on Oomi Palvelut Oy. Laskuttajan vaihtuminen ei aiheuta muutoksia saajan tilinumeroon. Tekemäsi e-laskuvaltuutukset säilyvät ennallaan.

Lue lisää Oomin laskutuksesta

Tutustu Oomi Energiaan

Palvelut parantuvat, paikallisuus säilyy

Oomin tarjoamia palveluita ovat sähkön vähittäismyynti, aurinkosähköpalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä muut asiakkaiden arkea helpottavat tuotteet ja palvelut. Asiakkaille muutos tarkoittaa entistäkin parempaa palvelua ja kilpailukykyistä sähkön hintaa.

Asiakkaiden ei tarvitse tehdä toimenpiteitä

Oulun Sähkönmyynnin asiakkaat siirtyivät automaattisesti uuden yhtiön asiakkaiksi. Sähkön myyntisopimukset jatkuvat voimassaolevina uudessa yhtiössä.

Oomi Energian verkkosivut

Oomi Energian verkkosivut löydät osoitteesta oomi.fi

Siirry Oomin verkkosivuille

Lue lisää aiheesta:

Uusi valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö Oomi Energia aloittaa huhtikuussa

Oulun Energia mukana uusissa sähkönmyynti- ja asiakaspalveluyhtiöissä

Uusien sähkönmyynti- ja palveluyritysten toimitusjohtajat valittu

UKK - Uudet yhteisyritykset

Oomi Energia aloittaa 1.4.