Työturvallisuus

Työturvallisuus on yksi ydinarvoistamme. Haluamme tehdä jokaisesta päivästä turvallisen kaikille työntekijöillemme. Tavoitteenamme on nolla tapaturmaa ja nolla vahinkoa vuoden jokaisena päivänä.

Määrätietoinen turvallisuustyö on tuottanut tulosta: olemme saavuttaneet merkittäviä parannuksia työturvallisuuteen koko henkilöstön aktiivisen ja ennakoivan turvallisuustyön kautta. Poissaoloon johtaneiden tapaturmien määrä on pudonnut viimeisen kolmen vuoden aikana lähelle nollaa ja esimerkiksi vuonna 2014 niitä ei sattunut lainkaan.

Olemme panostaneet erityisesti turvallisuusjohtamisen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Työntekijöitämme kannustetaan havainnoimaan omaa työntekoa ja työympäristöään turvallisuuden näkökulmasta niin töissä, työmatkalla kuin vapaa-ajallakin. Turvallisuuspoikkeamista ohjeistamme tekemään kirjallisia havaintoja, joiden kautta voimme vaikuttaa turvallisuuteen käytännön tasolla.  Korostamme vastuuta omasta ja työkavereiden hyvinvoinnista.

Työskentely työturvallisuuden eteen ei ole päättynyt, vaan jatkamme määrätietoisesti tavoitettamme kohti: olla johtava energiayhtiö Suomessa myös työturvallisuudessa.