Sponsorointi- ja tukihakemus

Oulun Energia -konserni on mukana pohjoissuomalaisessa elämänmenossa. Tuemme markkinointiyhteistyöllä vuosittain lapsi- ja nuorisotyötä, urheilua, taiteita ja kulttuuria.

Teemme markkinointiyhteistyötä Oulun alueen organisaatioiden ja tapahtumien kanssa, jotka on valittu huolella. Nämä humanitääriset ja yleishyödylliset yhteistyökumppanit edistävät kulttuuria ja urheilua omalla alueellaan. Yhteistyökumppaneiden toiminnan tulee olla sopusoinnussa Oulun Energian arvomaailman kanssa.

Markkinointiyhteistyö on vastikkeellista yhteistyötä Oulun Energian ja sponsoroitavan kumppanin kesken. Yhteistyöllä edistetään Oulun Energian liiketoimintaa ja positiivista näkyvyyttä sekä haetaan hyötyä kumppaneillemme ja asiakkaillemme.

Emme tue yksityishenkilöitä, poliittisia organisaatioita emmekä eettisesti, moraalisesti, taloudellisesti tai vastuullisesti kyseenalaisia toimijoita. Urheiluun liittyvässä yhteistyössä teemme ainoastaan seuratason sopimuksia, joilla takaamme seuran sisäisten yksittäisten joukkueiden ja yksilöiden tasavertaisen kohtelun. Pyydämme seurayhteistyökumppania erittelemään hakemuksessaan, kuinka tukisumma jakautuu tasa-arvoisesti miesten-, naisten- ja juniorijoukkueiden kesken (kohdassa "Lisätietoja hankkeestanne tai yhteisöstänne"). Strateginen tavoitteemme on hiilineutraali tulevaisuus, mistä syystä emme tue moottoriurheilua.

Saman yhteistyötahon kanssa teemme korkeintaan yhden sopimuksen vuodessa. Hakemusta ei voi jättää Oulun Energia -konsernissa työskentelevä tai hänen kanssaan samaan talouteen kuuluva henkilö.

Huomioimme valinnassa hakijoiden tarjoamat markkinointimahdollisuudet, joista on konkreettista iloa asiakkaillemme. Huomioimme sen, millaista some-näkyvyyttä hakija voi tarjota Oulun Energialle. Seuraamme ja mittamme säännöllisesti  sovitun sponsorointinäkyvyyden onnistumista sosiaalisessa mediassa.

Hakemuslomake

Lue huolellisesti yllä maininut valintaperusteet, jonka jälkeen voit täyttää ja lähettää hakemuksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Hakemuksia käsitellään neljä kertaa vuodessa. Ilmoitamme päätöksestä yhteyshenkilölle. Puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata. Huomioithan, että hakemuksia otetaan vastaan vain alla olevan verkkolomakkeen kautta.

Huom! Sponsorointi- ja yhteistyöhakemuksia käsitellään seuraavan kerran keväällä 2021.

Hakijan tiedot
Yhteistyön kohde

Valitse yksi alla olevista vaihtoehdoista

Pyydämme huomioimaan, että teemme ainoastaan seuratason yhteistyösopimuksia taataksemme seuran sisäisten yksittäisten joukkueiden tai urheilijoiden tasavertaisen kohtelun.
Hakemuksen tiedot

Haettava tuki

Hakemuksen lisätiedot
Lisää tietoa
  • Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
  • Sallitut tiedostotyypit: rtf pdf doc docx ppt pptx.
Sosiaalisen median tilit ja osoitteet