Sähkönsiirto

Jaamme sähköä yli sadalle tuhannelle asiakkaalle joka päivä – asiakkaanamme nautit siis huomaamattasi seurastamme 365 päivänä vuodessa. Vaikka sähkö on hajutonta ja mautonta, me emme ole. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme voivat luottaa sähkönjakelun häiriöttömyyteen ja siihen, että homma toimii ja arki rullaa sujuvasti. Meidän tehtävämme on huolehtia, että sähkön tie on turvallinen.

Oululaiset voivat luottaa siihen, että sähköä on saatavilla turvallisesti ja varmasti vuoden jokaisena päivänä. Sähkön tie virtaa ihmiseltä ihmiselle. Me varmistamme sen.

Sähköliittymä

Sähköliittymät

Saadaksesi sähköä tarvitset sähköliittymän, jolla liityt Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n sähköverkkoon. Toimitamme sekä rakennusaikaisia että pysyviä sähköliittymiä.

Varaa aika tekniseen neuvontaan

Tekninen neuvontamme auttaa sinua kaikissa sähköliittymien rakentamiseen ja asennuksiin liittyvissä kysymyksissä. Varaa aika ja tule juttelemaan.

Sähkön mittaus ja siirtotuotteet

Osana sähkön siirtoa vastaamme sähkönkulutuksesi mittauksesta ja mittaustiedon välittämisestä valitsemallesi sähkönmyyjälle.

Verkkopalveluhinnasto

Verkkopalveluhinnastosta löydät sähkön siirtoon ja sähköliittymiin liittyvät hinnat, sopimusehdot ja palvelumaksut.
Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n asiantuntijat

Asiantuntijamme

Tutustu ihmisiin sujuvan arkesi takana. Autamme sinua sähkönsiirtoon ja -jakeluun liittyvissä kysymyksissä.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Yhteystiedot

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, tekniseen neuvontaan tai vikapäivystykseen!
Uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla sähkönsiirtoon ja -jakeluun liittyvistä aiheista! Lähetämme uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi noin neljä kertaa vuodessa.