Energiset asiantuntijamme

Autamme sinua sähkönsiirtoon ja -jakeluun liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulunenergia.fi

Anna Pasma

Anna Pasma

Vt. toimitusjohtaja

puh. 050 5900025

 

Oulun Energia Siirron ja Jakelun vt. toimitusjohtajana vastaan liiketoiminnasta kokonaisvaltaisesti.  Tärkein tavoitteemme on toteuttaa erinomainen asiakaskokemus, joka koostuu mm. korkeasta sähkönjakelun toimitusvarmuudesta, jakelun häiriöttömyydestä, sähkön hyvästä laadusta ja onnistuneesta asiakaspalvelusta. Energia-alan murroksessa katse on vahvasti tulevassa ja keskeistä on varmistaa sähköverkon kehittäminen pitkällä aikavälillä siten, että se on mahdollistamassa alueellisen kehittymisen ja kiinnostavuuden myös tulevina vuosina ja vuosikymmeninä.

Työssäni pidän laajojen kokonaisuuksien hallinnasta ja haluan perehtyä asioihin objektiivisesti ja analyyttisesti. Vapaa-ajastani suuri osa kuluu lasten harrastusmenoissa kuskin ja kannustajan roolissa mutta aikaa löytyy myös omille juoksulenkeille ja aivojumpalle esim. sudokujen parissa.

testi

Jarno Liimatainen

Verkkopäällikkö

puh. 044 7033235

 

Vetämäni tiimin vastuulla on sähköverkon strateginen suunnittelu, dokumentointi, regulaatio sekä liiketoiminnan kehitys ja digitalisaatio. Minulla on yli 15 vuoden kokemus erilaisista tehtävistä sähköverkkojen parissa. Vapaa-aikani kuluu perheen ja monipuolisen liikunnan parissa.

Matti Lehto

Matti Lehto

Käyttöpäällikkö

puh. 044 7033260

 

Vastaan käytönjohtajana asiantuntijatiimini voimin sähköverkon käytöstä, kunnossapidosta ja rakennuttamisesta sekä teknisestä neuvonnasta asiakkaillemme. Edellä mainitut vastuualueet Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n muiden tiimien työn ohella turvaavat mahdollisimman häiriöttömän sähkönjakelun asiakkaillemme 24/7 läpi vuoden. Minulla on yli 40 vuoden kokemus Oulun Energian palveluksessa ja vapaa-aikani kuluu kalalla, metsällä ja papan askareissa.

Pasi Tiensuu

Pasi Tiensuu

Liittymäsuunnittelija

puh. 040 6163887

 

Vastaan Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n teknisestä asiakaspalvelusta ja liittymiin liittyvän sähkönjakeluverkon suunnittelusta. Lisäksi pääsen kehittämään toimintaan liittyviä prosesseja ja toimintoja sekä osallistumaan teknisessä asiakaspalvelussa käytettävien tietojärjestelmien kehittämiseen. Myös asiakastapahtumiin, kuten messuille ja asiakastilaisuuksiin osallistuminen kuuluu työnkuvaani.

Olen joukkuepelaaja ja työskentelen palveluhenkisellä sekä asiakaslähtöisellä otteella. Haluan mennä eteenpäin, ja kehittää sekä omaa että vastuualueeni toimintaa.

Vapaa-aikani kuluu hyvin pitkälti omaan ”joukkueeseeni” kuuluvien kolmen aktiivisen pojan ehdoilla.

Mikko Kylli

Mikko Kylli

Kehitysinsinööri

puh. 050 3634394

 

Työskentelen Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy sähköverkon teknisessä asiakaspalvelussa sähköliittymien ja niihin liittyvien sähkönmittauksien parissa. Olen mukana kehittämässä yhtiön toimintaan liittyviä prosesseja ja tietojärjestelmiä. Pyrin selvittämään parhaan ratkaisun toimintaan huomioiden kaikki osapuolet. Vapaa-ajalla minuun voi törmätä maastopyöräilypoluilla.

Lue asiantuntijoidemme blogeja