Keskeytyskartta

Keskeytyskartalta näet helposti ja nopeasti sähköverkon keskeytystilanteen Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n sekä kaukolämmön keskeytystilanteen Oulun Energia Oy:n vastuualueilla.

Kartan osoitehaulla voit tarkistaa, onko alueellasi juuri nyt vaikuttavia vikoja tai tulossa olevia suunniteltuja huoltoja. Vikakeskeytysten aikana palveluun päivitetään vian syy ja arvioitu päättymisaika. Lue myös huolto- ja keskeytystiedotteet. Muistathan, että voit tilata maksuttoman keskeytysviestipalvelun kirjautumalla Energiatilille.

Valtakunnalliselta sähkökatkokartalta saat tietoa sähkökatkoista verkkoyhtiöittäin ja kunnittain.

Avaa häiriökartta uuteen ikkunaan: https://keskeytyskartta.oulunenergia.fi/OutageMap/

Naapurikuntien sähkökatkot

Naapuriverkkoyhtöiden sähkönjakeluhäiriöistä löydät tietoa verkkoyhtiöiden omilta sivuilta tai valtakunnallisesta Sähkökatkokartta.fi -palvelusta. Oulunsalon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan sähköverkoista vastaa Oulun Seudun Sähkön Verkkopalvelut Oy, Haukiputaan sähköverkosta Haukiputaan Sähköosuuskunta, Iin sähköverkosta Iin Energia Oy ja Ylikiimingin sähköverkosta Caruna Oy.

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla sähkön siirtoon ja jakeluun liittyvistä aiheista! Lähetämme uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaukseen pääset tästä.