Älykäs liikenneinfra

Olemme valtakunnallinen kumppanisi sujuvan, turvallisemman ja älykkäämmän liikenteen ratkaisuissa. Liikennevalojen rakentamisen ja saneerauksen lisäksi tarjoamme kasvavissa määrin erilaisia telematiikkajärjestelmiä sekä suunnittelun, ylläpidon ja konsultoinnin palveluja.

Viime vuosien aikana olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista tietelematiikan rakentajista ja ylläpitäjistä. Tavoitteenamme on sujuvoittaa ja ohjata liikennettä toimivampaan ja turvallisempaan suuntaan. Palvelemme tienkäyttäjiä, kuten autoilijoita ja jalankulkijoita, uudella tavalla tuoden jokapäiväiseen liikkumiseen enemmän ajantasaista informaatiota liikenteestä ja sen vallitsevista olosuhteista. Tässä hyödynnettäviä telematiikkajärjestelmiä ovat esimerkiksi muuttuvat nopeus-, varoitus- ja tiedotusopastemerkit, tiesääasemat sekä liikenteen seurantakamerat.

Liikenneinfran palvelumme mukautuvat helposti erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiin niin kaupungeille, ELY-keskuksille, teollisuuden toimijoille kuin yrityksillekin. Valittavanasi on useita palveluja liikennevaloista kamerajärjestelmiin, suunnittelusta huoltopalveluihin. Tutustu toteutuksiimme.

Asiantuntijamme kartoittavat tilanteesi ja auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan palvelun tai palveluyhdistelmän. Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö!