Katu- ja aluevalaistus

Hyvä valaistus auttaa näkemään riittävästi ja luo turvallisuuden tunnetta ja viihtyvyyttä.  Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun valaistuksen tarpeisiin aina suunnittelusta ylläpitoon.

Tyypillisin valaistuksen rakentamiskohde on meille uuden tievalaistuksen rakentaminen kaupungeille ja muille julkisen alan toimijoille.  Uutta valaistusta rakennamme kuitenkin kasvavissa määrin myös teollisuuden ja suurten kiinteistöjen piha-alueilla ja halleihin. Saneeraamme lisäksi vanhaa valaistusverkkoa ja toteutamme erikoisvalaistuskohteita kuten julkisivujen, siltojen ja muiden valaistuksella korostettavien kohteiden suunnittelua ja valaistusurakointia.

Voit asiakkaana määritellä itse, minkä laajuisen toimituksen valaistuksellesi tarvitset. Palvelukokonaisuus voi esimerkiksi alkaa nykytilan inventoinnilla, kartoituksella ja dokumentoinnilla ja edetä uuden järjestelmän suunnittelun kautta rakentamiseen ja siitä lopulta valaistusjärjestelmän ylläpitoon. Kaikkea ei tarvitse toki yhdellä kertaa toteuttaa, vaan toimitamme palvelut myös palasteltuina.

Oletko muuten ajatellut, että valon voisi ostaa myös vuokralla? Siihen tarjoamme Valoa-palveluamme.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Oheinen video esittelee toteuttamiamme valaistuskohteita. Huomaa kuinka valolla on väliä.