Varavoima ja tilapäissähköistykset

Toimitamme varavoimayksiköitä ja toteutamme tilapäissähköistyksiä muun muassa suurempiin tapahtumiin, rakennustyömaille sekä teollisuuden kunnossapitoseisokkeihin.

Voimakontti ja muut varavoimayksiköt

Varavaoimakoneistamme Voimakontti on tarkoitettu käytettäväksi varavoimana mm. suuremmissa tapahtumissa ja festareilla sekä varmistamassa teollisuuden sähkönsaanti huoltoseisokkien aikana. Voimakontin avulla sähkönjakelusta tulee helppoa ja tehokasta. Voimakontissa on 600A:n jatkuva virransyöttö ja tehoa löytyy 500 kVA. Voimakontin toimiessa täydellä teholla sen käyttöaika on noin 12 tuntia. Kuorma-autossa on 2x 900L polttoainetta, jotka voidaan pumpata generaattorin säiliöön. Voimakontin mukana tulee kiinteä työmaakeskus ja kelulaite, jossa on mukana valmiita kumikaapeleita.

Voimakontti varavoimaksi

Voimakontin lisäksi saatavilla on myös seuraavan kokoiset varavoimayksiköt:

Teho: 900kVA

Teho:500kVA

Teho: 63kVA

Vuokrattavat valaisinmastot ja muuntamot

Tilapäistarpeisiin tarjoamme myös vuokratuotteitamme, kuten vuokramuuntamoita, työmaakeskuksia ja vuokravalaisinmastoja.

  • Valaisinmastot

Vuokraamme valaisinmastoja tilapäiseen tarpeeseen muun muassa rakennustyömaiden valaistukseen. Onnistuneen valaistuksen on todettu vähentävän onnettomuuksia sekä myös ilkivaltaa, joten varmista työmaasi ja muiden työskentelyalueiden turvallinen ja riittävä valaistus siirrettävillä vuokravalomastoillamme.

Valaisinmastojen tekniset tiedot:

  • Tukeva betonijalusta
  • Maston korkeus 12m (kokonaiskorkeus 13m)
  • Valonheittimet 2-6 kpl

Vuokrattava valomasto

  • Vuokramuuntamot

Vuokraamme erikokoisia puistomuuntamoita teollisuuden ja yritysten tarpeisiin. Saatavilla olevat muuntamot ovat varusteltu 500-1000 kVA muuntajilla ja ne ovat saatavilla pj-/kj-mittauksella tai ilman. Vuokramuuntamomme ovat kevytperusteisia, joten ne eivät vaadi erillisiä perustuksia. Kaikissa muuntamoissa on öljykaukalot. Toimitamme muuntamot asiakkaan osoittamaan sijaintiin. Muuntamoiden minimivuokra-aika on 1kk.

vuokramuuntamo

Lue lisää vuokramuuntamoista ja varavoimayksiköistämme Ennakoivan kunnossapidon esitteestämme alhaalta. Voit myös tiedustella lisää puhelimitse tai jättää yhteydenottopyynnön, jotta me olemme yhteydessä sinuun.

Lataa esite ja ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö!