Ylläpitopalvelut

Sähköverkon kunnossapidon tärkeys korostuu useimmiten vasta hädän hetkellä. Useimmiten tämä ilmenee yllättävänä ja odottamattomana sähkökatkona, jolloin tuotanto pysähtyy tai kiinteistöt jäävät ilman sähköä.

Osaava henkilökuntamme on omimmillaan hädän hetkellä ratkaisemassa sähköttömyyden syytä. Vianpaikannuslaitteisto ja osaavat käyttäjät lähtevät nopealla aikataululla selvittämään vian syytä. Kauttamme on myös mahdollista saada päivystyspalvelua, jolloin vikapartio on jatkuvassa lähtövalmiudessa. Huomaathan, että ennakoivan kunnossapidon myötä saadaan akuutteja vikatapauksia vähennettyä.

Hyvään, kokonaisvaltaiseen sähköverkon ja –laitteistojen kunnossapitoon, kuuluu ammattilaistemme tekemä kunnossapitosuunnitelma sekä säännölliset kunnossapitotarkastukset.

Tarjoamme ylläpidon tueksi muun muassa:

  • Kunnossapitosuunnittelua
  • Kuntotarkastukset niin maakaapeliverkolle kuin ilmalinjalle (0,4 ja 20 kV)
  • Vianhaun mittauspalvelut (osittaispurkausmittaukset, sähkönlaadunmittaukset)
  • Lahoisuustarkastukset
  • Loistehon kompensointi

Tarkastuksissamme hyödynnettävät aistinvaraiset ja sähkötekniset mittaukset, sovitetaan yhteen tarpeellisten puhdistusten, huonokuntoisten ja puutteellisten komponenttien korjausten sekä muiden pienehköjen korjaustoimenpiteiden kanssa, jolloin kunnossapito saadaan tehtyä tehokkaasti - aikaa ja rahaa säästäen. 

Kysy lisää puhelimitse tai jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö