Harhaanjohtavaa puhelinmarkkinointia

11.10.2019 - 13:37

Oulun Sähkönmyynti Oy:n sähkösopimusasiakkaita on lähestytty harhaanjohtavalla puhelinmarkkinoinnilla.

Olemme saaneet asiakkailta huolestuneita yhteydenottoja liittyen uuden yhteisyrityksen perustamiseen. Puhelimitse lähestyneet toimijat ovat antaneet asiakkaillemme virheellistä tietoa, jonka mukaan sähkönmyynti loppuu tai sopimusten hintoihin on tulossa merkittäviä korotuksia.

”Uuden yhteisyrityksen 1.4.2020 suunniteltu aloitus ei vaikuta asiakkaiden sähkönmyyntisopimuksiin, vaan sopimukset jatkuvat entisellään samoin ehdoin uudessa paikallisesti omistetussa kotimaisessa sähkönmyyntiyhtiössä. Myös hintataso jatkuu edelleen kilpailukykyisenä”, Oulun Sähkönmyynti Oy:n toimitusjohtaja Tiina Lyyra toteaa.

Tuleva muutos ei edellytä olemassa olevilta asiakkailta mitään toimenpiteitä, vaan sähkön myyntisopimukset jatkuvat voimassaolevina entisillä ehdoilla uudessa sähkönmyyntiyhtiössä. Palvelemme jatkossakin asiakkaitamme paikallisesti.

Lahti Energia Oy, Oulun Energia Oy, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia Oy ja Vantaan Energia Oy sekä nykyisen Oulun Sähkönmyynnin osakkaat Tornion Energia Oy, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia Oy, Rantakairan Sähkö Oy ja Tenergia Oy ovat allekirjoittaneet perustamissopimuksen sähkönmyynti- ja asiakaspalveluliiketoimintojensa yhdistämisestä. Uusien yhtiöiden on suunniteltu aloittavan toimintansa 1.4.2020.

Sähkönmyynnin ja asiakaspalvelun yhdistämisellä tavoitellaan ylivertaista asiakaskokemusta ja kilpailukykyistä hintatasoa. Yhdistyminen antaa erinomaiset rahkeet tuottaa asiakkaillemme uudenlaisia ympäristöystävällisiä palveluja ja tuotteita.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikissa kysymyksissäsi (ma-to klo 8-18 ja pe klo 9-16) numerossa 08-558 43100.


Kaikki uutiset