Oulun Energia Urakointi allekirjoitti turvallisuusmanifestin – tavoitteena 100 % turvallisuus

11.02.2019 - 09:06

Sähköverkkoyhtiö Elenia on julkaissut 42:n sähköverkon rakentamisen ja kunnossapidon kumppaniyhtiönsä kanssa työturvallisuuden tason nostoon tähtäävän turvallisuusmanifestin. Yhteisenä tavoitteena on, että tapaturmia ei enää tapahdu. Yksi turvallisuusmanifestin allekirjoittajista on Oulun Energia Urakointi Oy.

Oulun Energiassa tavoitteena on 100 % turvallisuus. Tätä kohden on menty määrätietoisesti muun muassa koulutuksilla, vaikuttamalla turvallisuusasenteisiin ja ennakoimalla mahdollisia vaaratilanteita.

”Oulun Energia on turvallisuudeltaan aivan Suomen kärjessä ja turvallisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme”, kertoo Oulun Energia Urakointi Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Koskela, ”työturvallisuusvalmennuksilla tähtäämme siihen, että vastuullinen asenne työturvallisuutta kohtaan säilyy edelleen hyvänä”.

Urakointikohteissa kiinnitetään työturvallisuuteen huomiota kokonaisuutena. ”Työntekijöillemme on päivän selvää, että työmaalla on aina asianmukaiset varusteet ja työkalut”, Ilkka Koskela painottaa, ”huomioimme myös muiden työkohteissa liikkuvien turvallisuuden, tarvittaessa puutteista tehdään turvallisuushavainto”.

Elenian TEKO – terveenä kotiin -hankkeeseen osallistuvat kaikki sähköverkkoyhtiö Elenian sähköverkon rakentamiseen ja kunnossapitoon osallistuvat pääurakoitsijat. Yhtiöt kantavat verkostona myös vastuuta, että tietoisuus ja turvalliset työtavat menevät käytäntöön yhtiöiden alihankkijoille. Näin hankkeen vaikutus ulottuu jopa tuhanteen työntekijään Elenian työmailla.

Lue lisää TEKO – terveenä kotiin -hankkeesta ja turvallisuusmanifestista Elenian tiedotteesta.


Kaikki uutiset