Teemu Koskela johtamaan Oulun Energian kiertotalousliiketoimintaa 1.4. alkaen

29.01.2021 - 09:15

Kauppatieteiden maisteri Teemu Koskela on valittu Oulun Energia Oy:n kiertotalousjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.4.2021. Hän siirtyy tehtävään KPA Unicon Groupista, jossa hän on toiminut varatoimitusjohtajana ja vastannut projektiliiketoiminnasta, myynnistä ja asiakkuuksista.

Teemu Koskelalla on vahva kokemus liiketoiminnan johtamisesta, kansainvälisestä kasvusta sekä kumppanuusverkostojen rakentamisesta. Hän on toiminut pitkään uusiutuvan energian ja kiertotalouden periaatteita hyödyntävien hankkeiden parissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Oulun Energian merkittävinä tavoitteina ovat hiilineutraali energiantuotanto sekä johtava asema Pohjois-Suomen kiertotaloustoimijana. ”Oulun Energialla on uusi näkökulma kiertotalouteen ja näen siinä mahtavat kasvu- ja kehitysnäkymät energiayhtiölle ja koko Oulun alueelle”, toteaa Teemu Koskela, ”Uskon kiertotalouteen, jossa on paljon potentiaalia muun muassa materiaalien kierrätysasteen nostamisessa sekä uusien jätepohjaisten energialähteiden kehittämisessä. Oulun Energian panostus näihin asioihin motivoi minua uudessa tehtävässäni.”

Tuotteiden ja materiaalien jälleenkäytön ja kierrätettävyyden osalta ei tehdä vielä tarpeeksi. ”Tässä asiassa otetaan ensi askelia ja Oulun Energia lähtee siihen edelläkävijän roolissa. Tämän vuoksi näen yhtiölle laajempiakin kehitysmahdollisuuksia kiertotaloudessa valtakunnallisesti ja jopa kansainvälisesti”, iloitsee Teemu Koskela.

 


Kaikki uutiset